De leukste kraamcadeaus tot €50,-

Ben je op zoek naar een kraamcadeau tussen de 25 en 50 euro? We zetten onze leukste kraamcadeaus tot € 50,- voor je op een rijtje! 

Read more
De leukste kraamcadeaus
0 comments
11 views

De Thule sleek 2-in-1 kinderwagen – de kinderwagen die meegroeit met je gezin

In deze blog laten we je uitgebreid kennismaken met de Thule Sleek kinderwagen. Deze kinderwagen heeft namelijk een heleboel fijne kenmerken. Bovendien is de Thule Sleek kinderwagen heel makkelijk om te bouwen tot duo-kinderwagen, zonder dat je extra accessoires hoeft aan te schaffen

Read more
Onderweg
0 comments
24 views

De leukste kraamcadeaus tot €25,-

Ben je op zoek naar een kraamcadeau onder de 25 euro? We zetten alle leuke, praktische en mooie kraamcadeaus tot € 25,- voor je op een rijtje 

Read more
De leukste kraamcadeaus
0 comments
97 views

De leukste kraamcadeaus tot €10,-

Op zoek naar een leuk kraamcadeau onder de tien euro? We zetten de mooiste, leukste en praktische kraamcadeaus voor je op een rijtje 

Read more
De leukste kraamcadeaus
0 comments
92 views

Wat neem je mee in de luiertas? + checklist luiertas inhoud

Een luiertas of verzorgingstas is een handige tas met veel opbergvakjes. Zo neem je alle spulletjes die je onderweg voor je baby of peuter nodig hebt makkelijk en overzichtelijk mee. Wanneer je met je baby op pad gaat moet je namelijk aan veel dingen denken! We helpen je graag een beetje op weg met deze blog over de inhoud van de luiertas. Onderaan dit artikel vind je onze handige luiertas checklist.

Read more
Onderweg
0 comments
92 views

Je kindje dragen met een draagzak van Ergobaby

Je kindje dragen in een draagdoek of draagzak biedt vele voordelen. Kies je voor een draagdoek of draagzak? 

Read more
Onderweg
0 comments
186 views

Alles wat je wil weten over de nieuwe iCandy Peach 7 kinderwagen

Alles wat je wil weten over de nieuwe iCandy Peach 7 kinderwagen. Alle details én beeldmateriaal om jou een duidelijk beeld te geven van deze luxe kinderwagen. 

Read more
Onderweg
0 comments
84 views

Alles wat je wil weten over de iCandy Core 2-in-1 kinderwagen

Alles wat je wil weten over de iCandy Core 2-in-1 kinderwagen. Alle details én beeldmateriaal om jou een duidelijk beeld te geven van deze luxe kinderwagen. 

Read more
Onderweg
0 comments
302 views

De iCandy kinderwagen combineert functionaliteit met design

Dankzij een aantal unieke features nemen wij iCandy graag op in ons assortiment van kinderwagens. We zetten door unieke kenmerken van iCandy graag voor je op een rijtje. 

Read more
Onderweg
0 comments
82 views

Hoe ga je om met gebroken nachten?

Sommige baby's slapen al na een aantal weken de hele nacht door, bij (veel) andere kinderen duurt het een heel stuk langer tot ze je 's nachts niet meer nodig hebben. De periode van verstoorde nachtrust is heel zwaar. We geven je graag een aantal tips om om te gaan met de gebroken nachten. 

Read more
Slapen
0 comments
190 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.