Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs
Kekk Kinderstoel grijs

Kekk Kinderstoel grijs

015-342-001
€ 99,95
Incl. BTW

De kinderstoel Kekk is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar is ook nog eens heel praktisch in gebruik. De kinderstoel is gemaakt van stevige materialen die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden.
Een voordeel van de KEKK Kinderstoel is dat je het zitje eraf kan halen en de stoel nog door kan gebruiken als kruk. Zo heb je extra veel plezier van deze kinderstoel.

Het dubbele eetblad is verstelbaar in 3 standen zodat deze met je kindje mee groeit. Uiteraard kan je het eetblad ook verwijderen zodat de mogelijkheid ontstaat je kindje direct aan tafel te schuiven.
De Kekk Kinderstoel is voorzien van een 5-punts veiligheidstuigje. De kinderstoel is zo vormgegeven dat je kindje stevig en comfortabel zit. De voetensteun voorkomt bungelende beentjes en helpt je kindje een comfortabele zithouding aan te nemen.
Heel bijzonder aan deze stoel is dat het zitje ook los op een grote stoel gebruikt kan worden. Zo neem je dus eigenlijk altijd je kinderstoel compact mee zodat je kindje altijd comfortabel en veiilig kan zitten op elke gewenste plaats.

Als extra handige optie is bij deze kinderstoel een siliconen mat voor het eetblad optioneel leverbaar. Dit zorgt ervoor dat het bordje of beker van je kleintje niet kan verschuiven op het eetblad.

Afmetingen:
Zithoogte: 58cm
Zitbreedte: 25cm
Zitdiepte: 24cm

Afmetingen verpakking:
Hoogte: 55cm
Breedte: 41cm
Diepte: 33cm
Deze kinderstoel is geproduceerd volgens de laatste nieuwe europese veiligheidsnorm EN14988:2017

Kleur
Grijs / naturel
Soort
Kinderstoel
8718531447653
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking