Cadeaus


Voor het leukste kraamcadeau moet je bij Oonk Baby zijn. Maar ook Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk leuke gelegenheden om de baby te verwennen met mooi babycadeautje.
Bijvoorbeeld kwaliteitsspeelgoed van Little Dutch. Zowel mooi houten speelgoed van duurzaam FSC hout, als een rammelaar uit de serie Little Goose, een muziekmobiel uit de Ocean serie en een speelkleed uit de Nijntje serie.
Happy Horse verovert alle kinderharten met de liefste knuffeltjes. Bear Buster is al jaren van de partij in het assortiment van Happy Horse, van klein knuffelbeertje van 23 cm tot grote knuffelbeer van 86 cm. Het beroemde knuffelkonijn Rabbit Richie is de perfecte knuffel voor je baby. Deze babyknuffel met lange oren, armen en benen kan je baby al snel vastpakken. Maar ook het charmante aapje Monkey mickey, kikker knuffeldoekje Frog Flavio, de stoere hondenknuffel Dog Diezel en trendy Leopard Lewis zijn allemaal Happy Horse knuffels van top kwaliteit.
Jollein is een oer-Hollands familiebedrijf met een leuk aanbod van babyspeelgoed. Het assortiment speelgoed bestaat uit houten speelgoed, knuffels, muziekhangers, rammelaars en nog veel meer.
Wil je het speelgoed graag als cadeautje ingepakt hebben? Geen probleem bij Oonk Baby. Vermeld in stap 3 Verzendmethode bij het opmerking-veld of het een kraamcadeau, Sinterklaascadeau, Kerstcadeau, etc. is en wij pakken het speelgoed netjes voor je in. Ook voor het mooiste speelgoed moet je bij Oonk Baby zijn. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag al in huis.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking