Artikelen retour sturen

 

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met onze artikelen. Is het toch niet helemaal naar wens en wil je je artikel(en) retourneren? Op deze pagina lees je hoe je dit kunt doen.

 

Algemene retour voorwaarden

·         Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kan je beslissen dat je één (of meerdere) artikel(en) wilt terugsturen.

·         Je kunt gebruik maken van het recht om te retourneren door binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je retourzending te versturen.

·         De kosten voor het retourneren van de artikel(en) zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

 

Uitzondering op verzegelde producten

Sommige producten zijn verzegeld, het gaat dan bijvoorbeeld om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Je hebt het recht deze artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd.

 

Hoe moet je retourneren?

 

STAP 1:

Vul het retourformulier volledig in [zie formulieren onderaan deze pagina] en stuur deze mee met je retourzending. Kun je het formulier niet printen? Stuur het formulier dan via e-mail naar info@oonkbaby.com.

STAP 2:

Verpak de artikelen die je wilt retourneren – voor zover mogelijk – in de originele staat en verpakking. In het retourpakket stop je de factuur die je van ons hebt gekregen en het retourformulier. Op deze manier weten wij van wie de artikelen afkomstig zijn en aan wie we het aankoopbedrag moeten terugstorten. Verstuur het retourpakket binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

STAP 3:

De te retourneren artikelen kan je versturen naar:

                Oonk Baby

                T.a.v. retourafdeling

                Misterstraat 47

                7101 ES  WINTERSWIJK

 

HOUD REKENING MET HET VOLGENDE

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

-          De artikelen moeten in de originele staat worden teruggestuurd, dus inclusief aangehecht artikelkaartje en met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking. Zorg er ook voor dat het geheel goed is verpakt, zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen. Indien de producten zijn gebruikt, kunnen we de retour helaas niet accepteren. Dit is ook het geval indien de retourzending te laat is teruggestuurd.

-          Verzegelde producten mogen alleen worden geretourneerd als de verzegeling niet is verbroken. Is de verzegeling verbroken, dan verlies je je herroepingsrecht.

-          De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

-          Terug te storten bedragen worden door ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel, naar je teruggestuurd. Terug stortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald of door overschrijving naar het op het retourformulier vermelde IBAN bankrekeningnummer.

 

Voor vragen kan je natuurlijk altijd mailen naar info@oonkbaby.com of bellen naar +31(0)543-512519.

 

RUILEN?

Niet de juiste maat of kleur? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben volgens bovenstaande instructies retour en plaats een nieuwe bestelling.

 

DOWNLOAD RETOURFORMULIER (PDF)

DOWNLOAD RETOURFORMULIER (word document)

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.