De leukste kraamcadeaus tot € 75,-

Hoera, een baby geboren! Tijd om op kraamvisite te gaan. Maar..  wat neem je mee? 

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of een cadeau voor een babyshower tussen € 50,- en 75,-? 

We zetten onze tips voor je op een rijtje.

de leukste kraamcadeaus tot 75 euro
de leukste kraamcadeaus tot 75 euro

De eerste stapjes lijken bij de geboorte nog ver weg, maar in het eerste jaar ontwikkelt een baby zich zo snel dat het zo ver is voordat je het weet! 

Een houten loopwagen is ontzettend leuk voor de eerste voorzichtige stapjes. De loopwagens van Little Dutch bieden bovendien heel veel speelplezier met de 8 verschillende activiteiten aan de voorzijde.  De rubberen wielen beschermen de vloer tegen krassen, wel zo prettig voor de (aanstaande) ouders. Verkrijgbaar in de thema's Sailors Bay, Flowers & Butterflies en Little Farm

Voor de poppenmoeder of -vader in spé is er ook deze mooie roze houten poppenwagen van Little Dutch. 

Een ander prachtig cadeau dat zal zorgen voor urenlang speelplezier is de houten activiteitentafel van Little Dutch. Er zijn 5 activiteiten om te ontdekken, die elk de ontwikkeling van de fijn motoriek ondersteunen. Dankzij het veilige en uitgebalanceerde ontwerp stimuleert de activiteitentafel ook het opstaan (en blijven staan!). 

Verkrijgbaar in de uitvoering Sailors Bay of Flowers & Butterflies

Little Dutch speelkleed

Nog meer moois van Little Dutch! Een heerlijk zacht en comfortabel speelkleed om op te liggen en te spelen. 

Het speelkleed heeft een leuke vorm en kleur en er zijn twee corduroy speelbogen met 5 speeltjes aan bevestigd. 

Verkrijgbaar in de uitvoering Sailors Bay of Flowers & Butterflies.

Little Dutch houten speelgoed

De prachtige houten garage van Little Dutch is een fantastische kraamcadeau of cadeau voor de eerste verjaardag. 

De garage wordt geleverd inclusief 3 auto's, 1 helikopter, 3 poppetjes, 2 benzinepompen en 3 reclameborden. Genoeg voor urenlang speelplezier! 

De garage kan apart aangeschaft worden of als uitbreidingsset van de houten treinbaan. 

Het draagbare houten poppenhuis van Litlle Dutch is een schattig en gezellig roze huisje met mooie details. Met de houten sluiting gaat het poppenhuis makkelijk open en dicht, en dankzij het handvat is het makkelijk om overal mee naar toe te nemen. 

topmark driewieler loopfiets

4-in-1 driewieler / loopfiets

Met de Topmark 4-in-1 driewieler / loopfiets kun je alle kanten op. Je kunt hem gebruiken als driewieler of als loopfiets met 2 wielen, en met of zonder trappers. Hierdoor is de fiets geschikt voor kindjes van 1 tot ongeveer 5 jaar en biedt het een uitstekende basis om uiteindelijk te leren fietsen. Een perfect (kraam)cadeau waar de kleine en de ouders nog jarenlang plezier van zullen hebben! 

Jollein kinderfauteuil Beanbag

Een eigen stoel voor de pasgeboren kleine is een cadeau waar hij of zij jarenlang plezier van zal hebben.

De eerste tijd vooral een mooi decoratie item voor in de babykamer, later een fijne stoel waarop de kleine gezellig kan aanschuiven bij de salontafel om samen een spelletje te doen of een puzzel te maken. 

Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. 

Muziekmobiel

De muziekmobiel Sailors Bay van Little Dutch is helemaal in zee & strand thema met de vijf leuke speeltjes die er aan hangen: een zeilbootje, een vissen-duo, een vuurtoren, de pelikaan Joe en de meeuw Jack. 

Little Dutch heeft ook een muziekmobiel in het thema Flowers & Butterflies. Aan de muziekmobiel hangen naast twee bloemetjes ook het vogeltje Olivia, musje Abby en vlinder Lily in mooie zachte kleuren. 

Een grote knuffel

Hoe leuk is het om een knuffel cadeau te geven die even groot of zelfs groter is dan de baby? Staat prachtig op de babykamer en is ook heel erg leuk om elke maand een (groei)foto mee te maken. 

Bear Bella van Happy Horse is maar liefst 55 cm groot.

Jollein babynestje

Een babynest is een heerlijk zacht en comfortabel plekje waar de pasgeborene - door de opstaande rand - veilig en geborgen in kan liggen. Ideaal om in de box of bij papa of mama op de bank neer te leggen, zodat de kleine altijd dichtbij is. 

De Jollein babynestjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en prints: Meadow Rosewood, Meadow Chestnut en Savannah

jollein babynest
jollein babynest

Nijntje boxkleed

De boxkleden van Nijntje zijn boxkleed en speelkleed in één. Heerlijk zacht gewatteerd dus heel comfortabel om op te liggen. De leuke plaatjes en verschillende materialen prikkelen de zintuigen van de kleine. Het boxkleed is voorzien van een bijtring, knisperende stofjes, labels en een rammelaar. 

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Vintage Sunny Stripes en Vintage Litlle Flowers

Wipstoel

Een wipstoel is een handig verplaatsbaar stoeltje waarin de baby bij de rest van het gezin kan zitten of liggen. De wipstoel kan in een zitstand of ligstand geplaatst worden. De baby zit veilig vast door de driepuntgordel. 

Bij Oonk Baby vind je bijvoorbeeld deze wipstoel Chillen van Kekk of deze wisptoel van Koelstra

We hopen je hiermee voldoende inspiratie voor een leuk kraamcadeau tussen de € 50,- en 75,- te bieden.

Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking