De leukste kraamcadeaus tot € 25,-

Hoera, een baby geboren! Tijd om op kraamvisite te gaan. Maar..  wat neem je mee? 

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau tot € 25,-? Of een cadeau voor een babyshower? 

We zetten alle leuke én praktische kraamcadeaus voor dit budget voor je op een rijtje.

de leukste kraamcadeaus tot 10 euro
de leukste kraamcadeaus tot 10 euro

Een praktisch kraamcadeau is een cadeau waar de kersverse ouders écht iets aan hebben. Hoe leuk is het om een nuttig kraamcadeau te geven? Elke keer dat de nieuwe papa en mama het kraamcadeau gebruiken denken ze weer even aan de gever ervan.

Dit zijn de leukste praktische kraamcadeaus die leuk zijn om te geven én om te krijgen:  

Hydrofiele doeken zijn onmisbaar en je kunt er nooit genoeg van hebben. Een hydrofiele doek kan dienst doen als spuugdoek, luchtig dekentje, doek om mee af te drogen na een badje, schaduwdoek, wikkeldoek, etc. etc. Echt een multifunctioneel cadeau dus. Een hydrofiele doek in een mooie kleur of met een mooie print is ook nog eens leuk om cadeau te geven. 

Behalve hydrofiele doeken zijn er nog meer leuke én praktische kraamcadeaus: 

Een ander praktisch cadeau - dat na een aantal maanden zeker van pas gaat komen - is een bijtring of bijtspeeltje. Zodra de eerste tandjes doorkomen kan een baby daar behoorlijk last van hebben. Een bijtring of bijtspeeltje biedt dan verlichting. 

Ook hier is weer volop keuze in cadeautjes die niet alleen praktisch maar zeker ook mooi zijn. Ook leuk om te geven dus. 

bambam bijtspeeltje
bambam bijtspeeltje

Een badjas, badcape of badponcho is ook een praktisch en mutlifunctioneel cadeau. Je gebruikt een badcape niet alleen na het badje maar bijvoorbeeld ook na het (baby)zwemmen of op het consultatiebureau.

Bij OonkBaby vind je mooie items van Jollein, zoals een badcape of een badjas in diverse kleuren. Of kies je voor deze schattige badponcho met oortjes

De Lässig washandjes zijn niet alleen praktisch maar ook heel leuk! Een washand die tegelijkertijd handpop is maakt van de badtijd echt een feestje. Verkrijgbaar als octopus en als schildpad

Ook het badspeelgoed van Lässig is er in octopus en schildpad. Gemaakt van natuurlijk rubber én volkomen afgesloten waardoor er geen risico is op schimmelgroei. 

Met de komst van kinderen komt er vaak ook een heleboel speelgoed en andere spulletjes het huis is. In plaats van nog meer speelgoed maak je de meeste ouders waarschijnlijk blijer met een boxopbergzak. Alle rondslingerende speeltjes kunnen netjes worden opgeborgen in een mooie opbergzak. Ook handig voor luiers en billendoekjes! 

Hoe fijn het ook is voor de kersverse ouders om een nuttig en praktisch kraamcadeau te krijgen.. misschien vind je het toch leuker om iets voor de baby zelf te kopen. Hoewel een baby in het begin natuurlijk nog niet echt kan spelen, is het zeker al leuk om iets van speelgoed te geven voor zodra het kindje iets groter is.

Het leukste (baby)speelgoed tot € 25,- van Oonkbaby:

Een heerlijk zacht knuffeltje is al heel fijn voor een pasgeboren baby en kan ook tot op latere leeftijd favoriet blijven! 

Dit vinden wij de leukste knuffeltjes uit de webshop:

Baby's zijn vaak al dol op muziek. Nog leuker wordt het zodra ze zelf ook muziek kunnen maken! Deze muzikale cadeautjes zijn zeker leuke kraamcadeaus: 

De babytijd is een hele bijzondere tijd die – meestal achteraf gezien – heel snel voorbij gaat. Voor pasgeboren ouders kan het best een flinke overgang zijn en het kan wat tijd kosten om te wennen aan dit nieuwe leven. De nieuwe papa en mama mogen hun kindje nog leren kennen, terwijl het ondertussen heel snel groeit en zich ontwikkeld.

Hoe fijn is het als de kersverse ouders herinneringen aan deze bijzondere, kostbare tijd kunnen vastleggen om later op terug te kijken? Of om later – als het kindje groter is – aan hem of haar te geven en samen terug te kijken.

In onze lijst met mooie kraamcadeaus mogen deze cadeaus om de mooiste herinneringen in vast te leggen dan ook niet ontbreken:

Zoals je ziet kun je voor 25 euro echt een leuk kraamcadeau uitkiezen! Voor een kleiner budget vind je hier een overzicht van leuke kraamcadeaus tot 10 euro. 

Natuurlijk kun je ook altijd denken aan een cadeaubon, zodat de ouders van de pasgeborene zelf een mooi kraamcadeau kunnen uitzoeken. 

Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking