De leukste kraamcadeaus tot € 100,-

Hoera, een baby geboren! Tijd om op kraamvisite te gaan. Maar..  wat neem je mee? 

Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau of een cadeau voor een babyshower tussen de €75,- en €100,-?

We zetten onze tips voor je op een rijtje. 

de leukste kraamcadeaus tot 100 euro
de leukste kraamcadeaus tot 100 euro

Een loopfiets is natuurlijk niet een cadeau waar een pasgeboren baby direct iets aan heeft. Toch is het een fantastisch kraamcadeau of cadeau voor een eerste verjaardag! Juist omdat de kleine er nog heel lang -dagelijks!- plezier aan zal beleven. 

Vanaf ongeveer 1,5 - 2 jaar kan een kindje zich meestal op een loopfiets voortbewegen. In het begin zal dat nog wat voorzichtig gaan, later sjeest de kleine papa of mama zo voorbij! Een loopfiets is een hele goede voorbereiding op het leren fietsen, omdat de balans van het kind zich goed ontwikkeld door het gebruik van een loopfiets. 

Wat dacht je van deze mooie loopfiets van Topmark? De loopfiets is opvouwbaar én lichtgewicht, dus makkelijk op te bergen of mee te nemen. Het zadel is in hoogte verstelbaar. 

De houten loopscooters van Little Dutch zijn niet alleen praktisch door het in hoogte verstelbare, zachte zadel. De loopscooter ziet er ook nog eens prachtig uit! Verkrijgbaar in roze en blauw

Deze leuke 'koeien' loopfiets is een vierwieler en kan daarom ook al door kleinere kindjes gebruikt worden. Zeer geschikt voor gebruik binnenshuis door de rubberen banden die geen krassen op de vloer achterlaten.

Dieren doen het bij kleine kinderen altijd goed! Een heerlijk zacht schommelfiguur waar de kleine dreumes of peuter zelf op kan klimmen en mee kan schommelen is dan ook hartstikke leuk. Voor welk dier kies jij?

little dutch schommelschaap
little dutch schommelschaap

Little Dutch houten poppenhuis

Wat dacht je van dit prachtige, uitgebreide poppenhuis

Het Little Dutch Houten poppenhuis FSC is de ideale speelplek voor kinderen om hun creativiteit de vrije loop te laten. Dit prachtige huis is uitgevoerd in een witte kleur met een roze dak en heeft houten luiken die open en dicht kunnen. Het dak kan ook worden geopend voor extra speelplezier, en een deel van het dak kan worden omgetoverd tot een tuin. Het interieur van het huis is zeer gedetailleerd en voorzien van prachtige illustraties, zowel aan de binnen- als buitenkant. Bij het poppenhuis worden Jim en Rosa, twee pegdolls, meegeleverd zodat kinderen direct kunnen beginnen met spelen. Het huis beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer voor papa en mama en een kinderkamer. Elke kamer is ingericht met bijpassende meubels en accessoires, wat zorgt voor een realistische en aantrekkelijke speelervaring. Dit poppenhuis biedt urenlang speelplezier!

Knuffelen maar

De Happy Horse Bear Buster is een heerlijke zachte en super grote knuffel - van maar liefst 86 cm! Prachtig voor op de kinderkamer. En nog jarenlang leuk om mee te knuffelen. 

Slaap zacht..

In slaap vallen in het donker is voor veel kindjes best wel spannend. Een lief nachtlampje zoals de Flow Moby medium kan dan uitkomst bieden! Door het lampje aan te raken of te schudden kunnen verschillende kleuren worden ingesteld. Na 15 minuten gaat het lampje vanzelf uit. Een praktisch en mooi decoratie item voor op de kinderkamer. 

Een heel ander - maar zeker ook super praktisch product - in de categorie 'lekker slapen' is deze vierseizoenen slaapzak Hopper van Lodger. Deze slaapzak gaat heel lang mee, hij kan gebruikt worden vanaf maat 68 tot en met maat 86. Aan te passen aan het seizoen zodat de kleine het altijd comfortabel warm heeft. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. 

ergobaby embrace newborn draagzak
ergobaby embrace newborn draagzak

Voor de allerkleinsten

We hebben je een aantal cadeaus laten zien die vanaf een iets latere leeftijd gebruikt kunnen worden. 

Vind je het toch leuker om een kraamcadeau te geven waar de nieuwe ouders en pasgeboren baby meteen vanaf de geboorte gebruik van kunnen maken? 

Denk dat bijvoorbeeld aan een mooie wipstoel, zoals deze prachtige Koelstra Lux Bouncer met prachtige bekleding - in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Met de newborn draagzak Embrace van Ergobaby kan papa of mama de kleine heerlijk bij zich dragen. Voor de pasgeboren baby is dragen een fijne overgang van de buik naar de grote mensen wereld. Het geeft hem of haar een herlijk geborgen en vertrouwd gevoel! 

Een warme, zachte voetenzak voor in de kinderwagen of autostoel is een een fijn, praktisch cadeau. We hebben verschillende modellen en merken - en in verschillende prijscategorieën - in de webshop, zoals Joolz, Baby's Only, Footmuff of Jollein. 

Verder kun je voor een bedrag tussen de €75 en €100,- ook een prachtige complete baby outfit shoppen! Bekijk hier onze collectie van Feetje Baby met de mooiste en schattigste babykleertjes. 

    feetje baby kleding
    feetje baby kleding

    We hopen je hiermee voldoende inspiratie voor een mooi kraamcadeau onder de honderd euro te bieden. Veel plezier en succes met het uitkiezen van een mooi cadeau! 

    Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau!

    Comments (0)

    No comments at this moment

    New comment

    You are replying to a comment

    Product toegevoegd aan verlanglijst
    Product toegevoegd aan vergelijking