De leukste kraamcadeaus

Hoera, een baby geboren! Wat geef je cadeau op kraamvisite? We zetten de leukste kraamcadeaus (per prijscategorie) voor je op een rijtje. 

De mooiste kraamcadeaus vanaf € 100,-

Hoera! Er is een baby op komst in je directe omgeving. Misschien verwachten jullie het eerste kleinkind en wil je graag een mooi cadeau geven aan de aanstaande ouders. Of geef je een gezamenlijk cadeau waardoor het budget voor het kraamcadeau wat hoger ligt. We zetten in deze blog de mooiste (kraam)cadeaus boven de € 100,- voor je op een rijtje.

Read more
0 comments
1398 views

De mooiste kraamcadeaus tot € 100,-

Heb je iets meer budget voor een (kraam)cadeau? Bijvoorbeeld als opa en oma of wanneer je een gezamenlijk cadeau geeft als vriendengroep of collega's. Lees dan snel deze blog waarin we alle mooie items tussen de € 75-100 uit de webshop voor je op een rijtje zetten. 

Read more
0 comments
1346 views

De leukste kraamcadeaus tot €75,-

Ben je op zoek naar een kraamcadeau tussen de 50 en 75 euro? We zetten onze leukste kraamcadeaus tot € 75,- voor je op een rijtje! 

Read more
0 comments
1377 views

De leukste kraamcadeaus tot €50,-

Ben je op zoek naar een kraamcadeau tussen de 25 en 50 euro? We zetten onze leukste kraamcadeaus tot € 50,- voor je op een rijtje! 

Read more
0 comments
1376 views

De leukste kraamcadeaus tot €25,-

Ben je op zoek naar een kraamcadeau onder de 25 euro? We zetten alle leuke, praktische en mooie kraamcadeaus tot € 25,- voor je op een rijtje 

Read more
0 comments
1448 views

De leukste kraamcadeaus tot €10,-

Op zoek naar een leuk kraamcadeau onder de tien euro? We zetten de mooiste, leukste en praktische kraamcadeaus voor je op een rijtje 

Read more
0 comments
1445 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking