De leukste kraamcadeaus onder € 10,-

Hoera, een baby geboren! Tijd om op kraamvisite te gaan. Maar..  wat neem je mee? 

Ben je op zoek naar een klein kraamcadeau of een cadeau voor een babyshower voor maximaal €10,-?

Ook voor een klein bedrag is er genoeg leuks te vinden! We zetten onze tips voor je op een rijtje. 

de leukste kraamcadeaus tot 10 euro
de leukste kraamcadeaus tot 10 euro

Een badboekje of knisperboekje is super leuk voor je kleintje om vast te houden, te voelen, te bekijken en te onderzoeken. Vanaf een maand of 8 vinden kindjes het vaak leuk om plaatjes te kijken en aan te wijzen. Zodra je kindje begint met zijn of haar eerste woordjes wordt het natuurlijk helemaal leuk om samen te lezen. Ook op hele jonge leeftijd is voorlezen heel erg goed voor de (taal)ontwikkeling van een kindje. Maak er meteen een gezellig momentje samen van!  

Nog eentje in de categorie ‘altijd goed’: houten speelgoed. Houten speelgoed is hip, verantwoord én het ziet er mooi uit. De kersverse ouders maak je zeker blij met speelgoed zonder licht- en geluideffecten ?

Wat houten speelgoed betreft zijn er opties voor ieders portemonnee. Of je nu een groot, duur cadeau wil geven of een kleinigheidje, er is keuze genoeg. 

Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands familiebedrijf met een grote liefde voor mooie, liefdevolle en unieke producten voor baby’s, peuters en kleuters. De producten van Little Dutch zijn niet alleen mooi maar ook praktisch en zijn daarom super leuk om cadeau te geven aan aanstaande of pasgeboren ouders!

Als je een kraamcadeau zoekt onder de € 10,- vind je in de collectie van Little Dutch zeker iets leuks. 

Ga je voor houten speelgoed zoals dit trekdier of een stoer autootje

Ander moois van Little Dutch is bijvoorbeeld een decoslinger voor de kinderkamer of een cardboard mobiel voor boven de box. Deze mobiel zonder muziek en lichtjes is heerlijk rustig en geeft de pasgeboren baby niet te veel drukke prikkels. De cardboard mobiel is er in een stoere Sailors Bay uitvoering en in een schattige Flowers & Butterflies uitvoering

Veel producten van Little Dutch zijn geïnspireerd op dieren en de natuur. Ontzettend leuk en herkenbaar voor kleintjes! Zo ook deze 4-in-1 puzzel met prachtige illustraties van dieren die in en rondom de vijver leven. 

Of dit Hobbeldier schaap uit de Little Farm collectie van Little Dutch. Trek hem aan het touwtje mee en het schaapje hobbelt vrolijk achter je aan! 

De Little loops speelringen van Little Dutch zijn ook leuk én praktisch om cadeau te geven. De speelringen zijn multifunctioneel, je gebruikt ze gebruikten om een speeltje of boekje vast te maken aan de kinderwagen of autostoel. Of maak er een wagenspanner of speenkoord van. Bevestig een hydrofiele doek aan de kinderwagen met de little loops als bescherming tegen de zon (zorg altijd voor voldoende ventilatie!).

Ook voor de kleintjes zelf zijn de Little loops leuk om mee te spelen. Ze zijn gemaakt van veilig materiaal dat gerust in de mond gestopt mag worden! 

Verkrijgbaar in twee kleuren: pink en blue

Een rammelaar

Een rammelaar, een leuk klein cadeautje waar de pasgeboren baby al snel mee kan spelen. Al lang niet meer suf, want ook rammelaars zijn tegenwoordig te koop in de mooiste kleurtjes! Kies je voor een houten rammelaar roller, zoals deze in groen, blauw of roze van Little Dutch? 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rammelaar van Little Dutch met een dierenthema of van Nijntje.  

Ook de mooie rammelaars van Jollein met zachte teddy stof zijn super leuk om cadeau te geven bij een kraamvisite of babyshower. 

Een praktisch kraamcadeau

Geef je liever een praktisch cadeau dat de aanstaande ouders ook echt goed kunnen gebruiken? Deze kraamcadeaus zijn echt nuttig en handig:

Last but not least, misschien wel het meest praktische kraamcadeau waar de kersverse ouders zeker nooit teveel van zullen hebben: hydrofiele doeken. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en prints, waardoor het ook echt een mooi kraamcadeau is! 

Jollein heeft mooie sets van drie hydrofiele doeken in mooie prints. Ook deze hydrofiele doeken van Lodger in mooie zachte kleuren zijn een echte aanrader. 

    kraamcadeau onder 10 euro

    Herinneringen bewaren

    Herinneringen aan de babytijd zijn ontzettend kostbaar! Deze herinneringsproducten zijn dan ook leuk om cadeau te geven: 

    • Bam Bam houten voetmeter 'See how I grow': een mooi houten bordje van een voetafdruk waarop papa of mama de voetjes van het kindje kan meten of aan kan geven hoe groot de voetjes zijn bij een bepaalde leeftijd. Zo is het gelijk een mooie herinnering voor later.
    • Een houten muurhanger om alle geboortegegevens zoals de geboortedatum, lengte en gewicht op te schrijven. Staat leuk op de kinderkamer door de schattige berenvorm. 

    We hopen je hiermee voldoende inspiratie voor een leuk kraamcadeau onder de tien euro te bieden.

    Natuurlijk kun je ook altijd denken aan een cadeaubon, zodat de ouders van de pasgeborene zelf een mooi kraamcadeau kunnen uitzoeken. 

    Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau!

    Related products

    Comments (0)

    No comments at this moment

    New comment

    You are replying to a comment

    Product toegevoegd aan verlanglijst
    Product toegevoegd aan vergelijking