De leukste kraamcadeaus tot € 50,-

Hoera, een baby geboren! Tijd om op kraamvisite te gaan. Maar..  wat neem je mee? 

Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau of een cadeau voor een babyshower voor een bedrag van € 25 - 50,-?

We zetten onze mooiste kraamcadeaus tot € 50,- voor je op een rijtje.

de leukste kraamcadeaus tot 50 euro
de leukste kraamcadeaus tot 50 euro

Houten speelgoed is altijd goed! Een loopwagen of een blokkenkar is een mooi en duurzaam kraamcadeau. De pasgeboren baby heeft er nog niet zo veel aan, maar vanaf één jaar is dit vaak een groot succes. Een cadeau waar de kleine nog lang plezier van heeft! 

Ook een leuk cadeau voor de 1e verjaardag of voor de decembermaand. 

Naast loopwagens en blokkenkarren is er nog veel meer keuze wat betreft houten speelgoed. Een blokkenset is ook een cadeau waar de kleine volop zijn of haar fantasie kan gebruiken en urenlang speelplezier aan kan beleven. De blokkenset van Jollein houten bestaat uit 34 blokken met verschillende vormen - waaronder bomen, diertjes en houten hekken om een boerderij te bouwen!  

Deze activiteitenkubus van Jollein heeft het allemaal: een vormenstoof, telraam, tandwieltjes, kralenspiraal en schuifpuzzel. Gegarandeerd speelplezier én goed voor de ontwikkeling van de kleine. 

Wat dacht je van deze toffe vintage bus van Little Dutch?

Om mee te spelen

Behalve houten speelgoed is er nog veel meer leuks om mee te spelen! 

De Little Dutch Sailors Bay activiteitendriehoek neemt de kleintjes mee op avontuur terwijl ze liggen. De boot is op volle zee, de vissen kraken en de walvis ratelt. De Little Dutch Activiteitendriehoek is uitdagend speelgoed dat met zijn spiegeltje, geluidjes en verschillende texturen de zintuigen en fantasie van kleintjes prikkelt! Verkrijgbaar in drie verschillende varianten. 

Een babygym is al heel snel leuk voor baby's! Ook als ze alleen nog maar kunnen liggen kunnen ze al kijken naar de leuke speeltjes die boven hen hangen. Zodra ze beginnen met grijpen wordt het nog leuker. 

Liefde voor Nijntje

Nijntje, het alom geliefde konijntje! Een Nijntje Gift set is een prachtig cadeau voor een kraamvisite of babyshower. De geschenkset bevat drie zachte cadeaus: een Nijntje knuffel, een knuffeldoekje en een rammelaar.

Ook ontzettend leuk: een Nijntje knuffel die nog groter is dan de pasgeboren baby! De Nijntje Sunny Stripes knuffel is maar liefst 60 cm groot!

Slaap zacht lieve baby

Ondanks de uitdrukking 'slapen als een baby' weten alle ouders dat slapen niet altijd makkelijk gaat. Een knuffel met hartslag geluiden kan helpen om de baby een geborgen gevoel te geven en zo rustig in slaap te vallen. Je kunt ook kiezen voor een waterval geluid of een rustgevende melodie.  

Mobiel - met of zonder muziek

Leuk voor boven de box of het bedje. Kies je voor een muziekmobiel of voor deze rustige mobiel zonder muziek van Jollein?

jollein baby mobiel
jollein baby mobiel

Nog meer muziek

Lässig heeft prachtige knuffels met daarin een muziekdoos met bluetooth speaker. Heerlijk knuffelen en genieten van een vrolijk muziekje! Verkrijgbaar in twee varianten: Tiny Farmer Goose en Tiny Farmer Sheep

Voor de grote broer of zus

Als er een baby is geboren gaat alle aandacht meestal uit naar de kleine en naar mama! Logisch natuurlijk, maar wanneer er al een grote broer of zus is, is het natuurlijk ook super leuk om voor hem of haar ook een cadeautje mee te nemen. Het is namelijk nogal een verandering, een broertje of zusje krijgen! Hoe leuk is het als de zorgzame grote broer of zus ook een ‘baby’ heeft om voor te zorgen? Deze lieve babypop met mandje is dan ook een super leuk cadeau!

Een praktisch kraamcadeau

Geef je liever een praktisch cadeau dat de aanstaande ouders ook echt goed kunnen gebruiken? Deze kraamcadeaus zijn echt nuttig en handig:

  • Voor de eerste maaltijden (en de vele die zullen volgen): een vierdelig kinderserviesset van Jollein - verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
  • Een boxkleed: de keuze is reuze. Altijd wel een kleur die in het interieur van de kersverse ouders past. 
  • Een opbergzak voor alle speeltjes die je aan de box kunt hangen. Opgeruimd staat netjes! De New Chapters collectie van Jollein heeft ook twee mooie boxopbergzakken in zachte kleuren. 

Misschien wel het meest praktische kraamcadeau waar de kersverse ouders zeker nooit teveel van zullen hebben: hydrofiele doeken. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en prints, waardoor het ook echt een mooi kraamcadeau is! 

Deze sets van Lässig zijn erg mooi - verkrijgbaar in groen en roze met leuke prints (set van drie). 

Een omslagdoek of wikkeldeken is een heerlijk zacht cadeau - perfect voor na het badje of voor wat extra warmte. 

We zetten de mooiste wikkeldekens en omslagdoeken hieronder op een rijtje: 

    De mooiste babykleding

    Baby's groeien als kool en zijn dus heel snel uit hun eerste kleertjes gegroeid! Een mooi setje kleding in bijvoorbeeld maat 62 of 68 is dan ook een leuk én praktisch kraamcadeau. Bij Oonk Baby shop je de mooiste babykleding van Feetje. Kies een leuk setje uit de uitgebreide collectie.

    We hopen je hiermee voldoende inspiratie voor een leuk kraamcadeau tot vijftig euro te bieden.

    Natuurlijk kun je ook altijd denken aan een cadeaubon, zodat de ouders van de pasgeborene zelf een mooi kraamcadeau kunnen uitzoeken. 

    Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau!

    Related products

    Comments (0)

    No comments at this moment

    New comment

    You are replying to a comment

    Product toegevoegd aan verlanglijst
    Product toegevoegd aan vergelijking