De mooiste kraamcadeaus boven € 100,-

Hoera! Er is een baby op komst in je directe omgeving. Misschien verwachten jullie het eerste kleinkind en wil je graag een mooi cadeau geven aan de aanstaande ouders. Of geef je een gezamenlijk cadeau waardoor het budget voor het kraamcadeau wat hoger ligt.


We zetten in deze blog de mooiste (kraam)cadeaus die meer dan € 100,- kosten voor je op een rijtje.

de mooiste kraamcadeaus boven de 100 euro
de mooiste kraamcadeaus boven de 100 euro

Ben je op zoek naar een goedkoper kraamcadeau? Lees dan onze andere blogs:

 

De leukste kraamcadeaus tot € 10,-
De leukste kraamcadeaus tot € 25,-
De leukste kraamcadeaus tot € 50,-
De leukste kraamcadeaus tot € 75,-
De leukste kraamcadeaus tot € 100,-

Heb je wat meer te besteden voor een kraamcadeau of een babycadeau voor een andere gelegenheid, zoals de eerste verjaardag of de feestdagen, lees dan snel verder. Hier vind je de mooiste baby- en kindercadeaus uit onze webshop. 

little dutch loopfiets

Een loopfiets is een fantastisch cadeau voor bijvoorbeeld een 1e of 2e verjaardag. Maar ook al leuk als kraamcadeau. Natuurlijk heeft de pasgeboren baby er nog niets aan, maar het voordeel is wel dat een loopfiets vanaf een jaar of 2 heel veel gebruikt zal worden, op het moment waarop de kleine alle andere kraamcadeaus al ontgroeid is. 

Op de Little Dutch 12-inch loopfiets maakt je kindje de eerste meters! Het rijden met een loopfiets is ideaal voor de ontwikkeling van controle, evenwicht en balans. Perfect voor de overstap naar een fiets met pedalen.

Een baby box is een veilige plek waar de baby kan liggen en kan spelen. Ook fijn voor papa en mama, die zo eventjes de handen vrij hebben! Een echte eyecatcher in de woonkamer, dus kies vooral voor een box die goed in het interieur past. 

Het is natuurlijk ook heel leuk om er een heerlijk zacht boxkleed of leuk boxspeelgoed bij te geven. 

stokke tripp trapp kinderstoel

De beste kinderstoel: Stokke Tripp Trapp

Een kinderstoel is een onmisbaar meubelstuk in de woonkamer van een jong gezin. Gezellig met het hele gezin samen aan tafel. De Stokke Tripp Trapp stoel is de stoel die met je mee groeit. Met de newborn set is de kinderstoel al te gebruiken vanaf de geboorte. De baby kan zo gezellig met de rest van het gezin mee aan tafel, en papa en mama kunnen rustig eten. Zodra de kleine zelf kan zitten en klaar is voor zijn eerste hapjes gebruik je de stoel in combinatie met de baby set en eventueel het tafelblad. De stoel is aan te passen aan de leeftijd en lengte van het kind waardoor je er jarenlang plezier aan zult beleven. Zelfs volwassenen kunnen nog prettig zitten op de Stokke tripp trapp stoel

ergobaby ergonomische draagzakken

De ergonomische draagzakken van Ergobaby

Met een draagzak kun je je kindje heerlijk dichtbij je houden terwijl je toch je handen vrij hebt en je gemakkelijk kunt bewegen. De overgang van de veilige buik van mama naar de grote buitenwereld verloopt een stuk soepeler door het gebruik van een draagzak.

De draagzakken van Ergobaby zijn ergonomisch verantwoord en bieden daarmee optimale ondersteuning voor de baby en ultiem draagcomfort voor de ouder. Een ergonomische draagzak zorgt voor een goede ontwikkeling van de heupen en wervelkolom.  

Een prachtig cadeau waar zowel de kersverse ouders als de pasgeboren baby heel veel plezier van zullen hebben! 

joolz kinderwagen
joolz kinderwagen

Een kinderwagen: jarenlang plezier!

Wil je een écht groot cadeau geven, denk dan bijvoorbeeld ook aan een kinderwagen. Een super praktisch cadeau, want het wordt elke dag gebruikt. Daarom wil je natuurlijk ook dat de kwaliteit goed is, zodat er fijne wandelingen gemaakt kunnen worden met de kleine baby. Het is bovendien een cadeau waar de aanstaande ouders járenlang plezier van hebben, en misschien wel voor meerdere kindjes gebruikt gaat worden.

Oonk Baby verkoopt alleen kinderwagens van de beste, hoogwaardige merken. De kwaliteit, dat zit dus sowieso goed. Verder is de keuze voor een kinderwagen natuurlijk heel persoonlijk. Wat vinden de papa en mama to be mooi, hoe gaan ze hem gebruiken, moet hij makkelijk in te klappen zijn, een extra grote boodschappenmand hebben, een brede wielbasis of willen ze juist een smalle, wendbare stadskinderwagen? De keuze is reuze, het fijnste is dan ook als de aanstaande ouders de kinderwagen zelf mogen uitkiezen.

Lees deze blog om te weten waar je op kunt letten bij de keuze voor een kinderwagen.

Past een volledige kinderwagen niet in het budget? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een bijpassende accessoire zoals een heerlijke warme voetenzak of een mooie praktische luiertas cadeau te geven.

Is er een tweede kindje op komst? Een meerijdplankje zoals de Kleine Dreumes by EVE-kids Kid-Sit is dan een perfecte accessoire voor de kinderwagen!

We hopen je hiermee voldoende inspiratie te bieden voor een prachtig kraamcadeau wanneer je een wat groter budget hebt!

Lees ook onze andere blogs voor meer inspiratie of wanneer je op zoek bent naar een goedkoper kraamcadeau: 

De leukste kraamcadeaus tot € 10,-
De leukste kraamcadeaus tot € 25,-
De leukste kraamcadeaus tot € 50,-
De leukste kraamcadeaus tot € 75,-
De leukste kraamcadeaus tot € 100,-

 

Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau en veel plezier met het geven er van!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking